Premies – Isolatie

Vlaamse renovatiepremie

Een ding is duidelijk: dakisolatie is interessant voor uw wooncomfort én uw portefeuille omdat u er aanzienlijk mee bespaart op uw energiefactuur.

En omdat de Vlaamse overheid tegen 2020 alle woningen wil voorzien van dakisolatie of zoldervloerisolatie, heeft u in vele gevallen dus recht op een dakisolatie- of zoldervloerisolatie premie.

De isolatiematerialen waarmee wij werken, voldoen aan alle technische kwaliteiten en keuringen om in aanmerking te komen voor de premies.

Als wij uw dak of zoldervloer isoleren, zullen wij bij het beëindigen van de werken u steeds alle nodige attesten bezorgen voor de aanvraag van de premies.


Isolatiepremie van uw netbeheerder

Als u uw dak of zoldervloer laat isoleren heeft u in de meeste gevallen ook recht op een isolatiepremie van uw netbeheerder.

Weet u niet wie uw netbeheerder is? Vul hier uw postcode in en klik door naar de website. Hier kan u meer informatie vinden over de premie dak- of zoldervloerisolatie.

Dakisolatie Tienen


Wilt u weten wie uw netbeheerder is?

Overzicht premies per gemeente

Mogelijk laat u nog andere werken aan uw woning uitvoeren en/of komt u in aanmerking voor nog andere premies zoals o.a. de Vlaamse renovatiepremie. Deze informatie is gebundeld per gemeente op één website: http://www.premiezoeker.be.

Neem zeker eens een kijkje op deze website.

 

 

Print Friendly, PDF & Email