Dakisolatie TienenDakisolatie Tienen: uw dak isoleren

Dakisolatie Tienen: dakisolatie is ongetwijfeld de meest eenvoudigste en rendabelste ingreep van alle energiebesparende maatregelen. Laat je dak en zolder dus goed isoleren, zo bespaar je veel energie.

Een goed geïsoleerde woning is zeer belangrijk en begint bij een goede dakisolatie met juiste isolatiematerialen. Afhankelijk van de dakcontstructie van je woning kan je kiezen voor de juiste isolatiemethode zoals rotswol, isolatieplaten, enz…

Vanaf 1 januari 2015 treedt de nieuwe Vlaamse dakisolatienorm in werking. Tegen 202 moet elke woning voorzien zijn van dakisolatie of zoldervloerisolatie.

 

Dakisolatie Tienen: uw dak isoleren? Slechts 1 adres!

Dakisolatie Tienen

Dakisolatie Tienen: als geregistreerd aannemer zijn wij gespecialiseerd in het isoleren van platte daken, hellende daken, puntdaken, zolderkamers en gevels.

Hebt u een hoge energierekening omdat u veel moet verwarmen? Dan is de oorzaak hiervan waarschijnlijk een slecht geïsoleerd dak waardoor u veel warmteverlies heeft. Het is dus zeker en vast de moeite waard om je dak en zolder vakkundig te laten isoleren door Dakisolatie Tienen Munters.

Neem geen genoegen met een maar half geïsoleerd dak, zorg dat uw woning goed geïsoleerd is. Bovendien heeft u ook recht op premies en steunmaatregelen van de overheid die u moeten helpen besparen op uw energiefactuur maar niet op de kwaliteit van uw woning.

Dakisolatie Tienen Munters heeft alle vakkennis in huis en helpt u graag verder met uw wensen, zowel voor het plaatsen van nieuwe daken en isolatie als het renoveren van bestaande daken en zolderkamers tot het beter isoleren kan u bij Dakisolatie Tienen Munters terecht!

Contacteer ons voor een vrijblijvende offerte, dan komen wij ter plaatse om u professioneel advies te geven en dan kunnen we samen bekijken wat de mogelijkheden zijn. Wij werken steeds naar de wensen van onze klanten, u kiest de materialen en wij geven professioneel advies.

 

Dakisolatie Foto’s

Dakisolatie Tienen

Wij zullen samen alles systematisch doorlopen en uw wensen omzetten in concrete plannen en aanbevelingen. Ook kunnen we aangeven waar voor u de besparingen liggen. Wij adviseren bij zowel grootschalige als kleinschalige dakwerken en isolatiewerken.

Dakisolatie Tienen of zelf doen?

Bent u doe-het-zelver? Zelf aan de slag gaan bij dakisolatie kan erg handig zijn. Maar bij sommige renovatiewerken kan u best de hulp van een vakman gebruiken. Misschien kan u het zelf wel, maar wist u dat u recht heeft op extra premies als u mij laat komen? U bent zelfs voordeliger af door uw dakisolatie te laten plaatsen. Aarzel dus niet om mij vrijblijvend te contacteren voor uw dakisolatie.

Dakisolatie Tienen: uw specialist

Als dakisolatie specialisten brengen wij graag onze expertise in bij projectbesprekingen en worden we daarbij bij voorkeur in een vroeg stadium bij betrokken. Altijd met de focus op kwaliteit en duurzaamheid. Wij werken zowel voor particulieren, zelfstandigen, bedrijven als industrie.

Premies voor dakisolatie

De Vlaamse netbeheerders (EANDIS en INFRAX) worden door de Vlaamse overheid verplicht om energiebesparing te stimuleren bij Vlaamse gezinnen. Voor dakisolatie en zolderisolatie heeft u recht op een premie die isolatie voor u zeer aantrekkelijk maakt. Als u wilt weten welke premies u kan krijgen, kijk dan op de website van Energiesparen.be. Bij vragen helpen wij u graag vrijblijvend op weg.


 

Print Friendly, PDF & Email