Dakwerker Tienen

Dakwerker Tienen

Dakisolatie Tienen

Dakwerken Munters uit Tienen – Onze aanpak

Dakwerken Munters is gelegen in Tienen. De onderneming werd opgericht door zaakvoerders Waldo Munters en zijn echtgenote Wendy Vangrimde.

Dagdagelijks kunnen we rekenen op onze betrouwbare werknemers die zich elke dag inzetten om uw dakwerken correct en goed uit te voeren volgens afspraak.

Is mijn dak nog in goede staat? Twijfelt u aan bepaalde materialen? Op weke manier kan ik best isoleren? Kom ik in aanmerking voor isolatiepremies? …

Wij zullen u vrijblijvend adviseren.

Voor het uitvoeren van de werken hoeft u als klant zelf niets te regelen. Standaard zorgen wij voor de nodige vergunningen bij inname van de openbare weg en wordt het afval volledig door ons afgevoerd.

We voeren al onze werken uit met de beste zorg. Dit kan alleen door te werken met de beste materialen en te beschikken over de nodige vakkennis. Verder pakken wij onze werken op professionele wijze aan. Zo beschikken we over een zware mobiele kraan op vrachtwagen, een aluminium dakdekkerskraan, eigen containertransport voor bouwafval, en meerdere vracht- en bestelwagens. Door deze professionele aanpak en uitrusting kunnen we alle dakwerken vlot uitvoeren.

Ook na het beëindigen van de werken kan u op ons rekenen. Het is noodzakelijk om regelmatig uw dak te onderhouden. Zeker na de herfstperiode kunnen goten al eens verstoppen door bladeren, mos, … In veel gevallen wordt dit onderhoud door de klant zelf uitgevoerd. Indien dit niet zou kunnen omwille van moeilijk bereikbare plaatsen of valgevaar, kan u ook op ons beroep doen.

Wij maken u hiervoor een offerte en contacteren u jaarlijks om een afspraak te maken.

In tijden van snelle evolutie willen we mee evolueren door bij regelmaat infosessies en bijscholingen te volgen. Zo zijn we steeds op de hoogte van de nieuwigheden op de markt.


We staan kort bij de klant

We kiezen er bewust voor om als zaakvoerders zelf actief mee te werken op de werven. Hierdoor staan we zéér kort bij onze klanten. Als onze klanten tijdens de werken vragen of opmerkingen hebben, kunnen deze onmiddelijk besproken worden.


In uw regio…

Tienen, Oplinter, Hakendover, Bost, Wulmersum, Goetsenhoven, Outgaarden, Hoegaarden, Linter, Neerlinter, Stok, Glabbeek, Meldert, Kumtich, Boutersem, Zuurbemde, Kapellen, Wevern Attenrode-Wever, Butsel, Breisem, Bierbeek, Landen, Lubbeek, Linden, Kessel-Lo, Leuven, Heverlee, Neervelp, Vertrijk, Haasrode, Blanden, Lovenjoel, Pellenberg, Korbeek-Lo, Sint-Joris-Winge, …

En nog ver daarbuiten… Contacteer ons voor meer informatie!


Print Friendly, PDF & Email